نفت / شناسه خبر: 293370 / تاریخ انتشار : 1404/5/13 16:03
|

پرداخت۲۰۰ میلیون دلار از محل مجوز رهبر انقلاب برای نیروگاه های تجدیدپذیر

رئیس صندوق توسعه ملی گفت: اولین پرداخت از محل مجوز رهبر انقلاب در حوزه سرمایه گذاری منابع صندوق توسعه ملی درحوزه انرژی طی امروز به مبلغ ۲۰۰ میلیون دلار در بخش نیروگاههای تجدیدپذیر صورت گرفت.

نفتی ها /مهدی غضنفری  با اشاره به اینکه، علت ناترازی در دهه ۹۰ کمبود منابع مالی جهت سرمایه گذاری بود،‌گفت: سریع ترین حوزه که میتواند منابع مالی ایجاد کند،‌ حضور و سرمایه گذاری در میادین بالادستی نفت و گاز است.

دومین خروجی مجوز رهبر انقلاب برای سرمایه گذاری صندوق توسعه در حوزه انرژی
وی گفت: با صدور مجوز از سوی رهبر انقلاب امکان سرمایه گذاری صندوق توسعه ملی در حوزه انرژی صادر شد. البته برای ورود صندوق به حوزه سرمایه گذاری ۵ شرط لحاظ شده است. بر این اساس نباید این روند منجر به توسعه شرکت داری در صندوق توسعه ملی شود. همچنین در کنار سودآوری طرحها باید دقت شود. در پروژه های دولتی طرح توجیه اقتصادی باید در شورای اقتصاد تصویب شود.
غضنفری گفت: به تازگی دو طرح که سودآوری آنها در هیات عامل صندوق توسعه تایید شده به شورای اقتصاد ارسال شد. کمی بعد مصوبه شورا در مورد این دو طرح دریافت شده و هم اکنون ۲۰۰ میلیون دلار برای نیروگاه تجدید پذیر پرداخت انجام شده است.
وی افزود بانک تجارت به عنوان نهاد واسط مالی اعلام کرد که حاضر است این مبلغ را کارسازی کند. بر این اساس اولین پرداخت از محل مجوز رهبر انقلاب در حوزه سرمایه گذاری منابع صندوق توسعه ملی درحوزه انرژی در بخش نیروگاههای تجدید پذیر صورت گرفت./تسنیم

لینک کوتاه

http://naftiha.ir/293370

کلیدواژه

نیروگاه های تجدیدپذیر

اخبار مرتبط

ارسال نظرات

captcha
آخبرین اخبار
پربیننده ترین ها
آگهی فراخوان عمومی مربوط به مناقصه خدمات بازرسی فنی شخص ثالث خدمات و کالا مربوط به طرح توسعه میدان نفتی آزادگان جنوبی فاز-1
فراخوان مناقصه  عمومی دو مرحله ای همراه با ارزیابی کیفی  به شماره SPIC-TPR-04-13