شنبه 17 مرداد 1405
.

08 Aug 2026

از ضایعات پتروشیمی تا مناقصه کاتالیست؛ چه اتفاقی در پتروشیمی اروند افتاد؟
نفت / شناسه خبر: 316564 / تاریخ انتشار : 1405/5/17 08:05
|

از ضایعات پتروشیمی تا مناقصه کاتالیست؛ چه اتفاقی در پتروشیمی اروند افتاد؟

شنیده می‌شود؛ پتروشیمی اروند اخیراً مناقصه‌ای محدود برای خرید کاتالیست برگزار کرده و شرکت پتروپالایش «ک-م» که فعالیت آن در حوزه ضایعات پتروشیمی است، برنده شده؛ موضوعی که گفته می‌شود در انتظار تصویب هیئت‌مدیره برای ابلاغ نهایی است.

نفتی ها /شنیده می‌شود؛ پتروشیمی اروند اخیراً مناقصه‌ای محدود برای خرید کاتالیست برگزار کرده و شرکت پتروپالایش «ک-م» که فعالیت آن در حوزه ضایعات پتروشیمی است، برنده شده؛ موضوعی که گفته می‌شود در انتظار تصویب هیئت‌مدیره برای ابلاغ نهایی است.

به شایعات درباره سوابق همکاری این شرکت با مدیرعامل فعلی اروند و اضافه شدن نام آن در دقیقه نود به فهرست مناقصه‌گران کاری نداریم، اما چند ابهام جدی وجود دارد:

۱- اگر این کاتالیست داخلی‌سازی شده، خرید خارجی با چه توجیهی انجام می‌شود؟

۲- آیا شرکت «ک-م» در فهرست منابع تأمین مواد شیمیایی اروند بوده است؟

۳- چگونه در یک مناقصه محدود خرید کاتالیست، از شرکتی با فعالیت در حوزه ضایعات پتروشیمی استعلام قیمت گرفته شده است؟

ضروری است هیئت‌مدیره پتروشیمی اروند پیش از تصویب و ابلاغ نتیجه، به این ابهامات شفاف پاسخ دهد و مسئولیت تصمیم خود را بپذیرد.

لینک کوتاه

http://naftiha.ir/316564

کلیدواژه

پتروشیمی اروند

اخبار پتروشیمی

آخرین اخبار پتروشیمی

اخبار مرتبط

ارسال نظرات

captcha
آخرین اخبار
پربیننده ترین ها