شنبه 22 آذر 1404
.

13 Dec 2025

از سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت چه خبر؟/ چرا تشکیلات بهینه‌سازی نفت همچنان پابرجاست؟
نفت / شناسه خبر: 294475 / تاریخ انتشار : 1404/9/22 08:21
|

از سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت چه خبر؟/ چرا تشکیلات بهینه‌سازی نفت همچنان پابرجاست؟

از آغاز دولت چهاردهم، تأکید رئیس جمهوربر تشکیل سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی بوده و سرانجام ماه پیش رسما این سازمان با تشکیلاتی بزرگ در ساختمانی واقع در خیابان مطهری آغاز به کار کرد.

نفتی ها /از آغاز دولت چهاردهم، تأکید رئیس جمهوربر تشکیل سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی بوده و سرانجام ماه پیش رسما این سازمان با تشکیلاتی بزرگ در ساختمانی واقع در خیابان مطهری آغاز به کار کرد.

آقای پاکنژاد!
در طول این مدت برنامه یا قصدی برای ادغام سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت، ذیل معاونت رئیس جمهور داشته‌اید؟  
 اگر داشته‌اید چرا کماکان این سازمان مشغول به کار است؟
اگر در آینده قرار است این مهم انجام شود چرا تاکنون برنامه مدونی جهت ادغام ارائه نکرده‌اید؟
تحمیل سلیقه در اجرای برنامه هفتم توسعه، ناکارآمدی را در دولت  افزایش داده که منتج به تجمیع وظایف و انتقال به برنامه هشتم خواهد شد.
 
 

مخاطبین عزیز پایگاه خبری–تحلیلی نفتی‌ها؛ شما می‌توانید از طریق پست الکترونیک naftiha.ir@gmail.com و دایرکت پیج اینستاگرام نفتی‌ها به آدرس @NaftihaNews برای ارائه نقطه نظرات، پیشنهادها، انتقادها و سایر پیام‌های خود با ما در ارتباط باشید.

 
 
 

لینک کوتاه

http://naftiha.ir/294475

کلیدواژه

تشکیلات بهینه‌سازی نفت

اخبار مرتبط

ارسال نظرات

captcha
آخرین اخبار
پربیننده ترین ها