نفت / شناسه خبر: 293700 / تاریخ انتشار : 1404/6/18 12:13
|

افزایش ظرفیت تولید گاز غنی در میدان پارس جنوبی

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از تولیدی شدن نهمین حلقه چاه فاز ۱۱ پارس جنوبی خبر داد و اعلام کرد: با راه‌اندازی این چاه، ظرفیت تولید گاز از این فاز مرزی به بیش از ۲۲ میلیون مترمکعب در روز افزایش یافت.

نفتی ها /تورج دهقانی با اشاره به پایان موفق عملیات حفاری، تکمیل، مشبک‌کاری و اسیدکاری نهمین حلقه چاه در موقعیت اول فاز ۱۱ پارس جنوبی گفت: با اتصال چاه SPD۱۱B-۰۹ به سکوی بهره‌برداری و انجام تست‌های تکمیلی، روزانه بیش از ۲ میلیون متر مکعب گاز خام به ظرفیت تولید این موقعیت اضافه شد.

وی میزان تولید گاز غنی در موقعیت SPD۱۱B را پیش از بهره‌برداری از چاه نهم، روزانه ۷۲۰ میلیون فوت مکعب اعلام کرد و گفت: اکنون با ورود این چاه به مدار تولید، ظرفیت تولید گاز غنی در فاز ۱۱ پارس جنوبی به حدود ۸۰۰ میلیون فوت مکعب در روز (بیش از ۲۲ میلیون مترمکعب) رسیده است.
دهقانی همچنین مجموع تولید تجمعی گاز غنی از فاز ۱۱ را تا پیش از آغاز دولت چهاردهم ۱۳۷ میلیارد فوت مکعب عنوان کرد و افزود: این رقم با حفاری چاه‌های جدید تا نیمه مردادماه سال جاری حدود ۳ برابر افزایش یافته و به ۳۷۰ میلیارد فوت مکعب رسیده است.
وی در پایان تأکید کرد: بهره‌برداری از این چاه، گامی در راستای تحقق اهداف توسعه‌ای میدان مشترک پارس جنوبی و بهبود ناترازی انرژی کشور به شمار می‌رود./تسنیم

لینک کوتاه

http://naftiha.ir/293700

کلیدواژه

شرکت نفت و گاز پارس

اخبار مرتبط

ارسال نظرات

captcha
آخبرین اخبار
پربیننده ترین ها
آگهی فراخوان عمومی مربوط به مناقصه خدمات بازرسی فنی شخص ثالث خدمات و کالا مربوط به طرح توسعه میدان نفتی آزادگان جنوبی فاز-1
فراخوان مناقصه  عمومی دو مرحله ای همراه با ارزیابی کیفی  به شماره SPIC-TPR-04-13