سه شنبه 6 مرداد 1405
.

28 Jul 2026

نمایش دیروز مجمع هلدینگ خلیج فارس به نفع چه کسانی تمام شد؟
نفت / شناسه خبر: 316473 / تاریخ انتشار : 1405/5/6 08:20
|

نمایش دیروز مجمع هلدینگ خلیج فارس به نفع چه کسانی تمام شد؟

اگرچه مجمع عمومی هلدینگ خلیج فارس به دلیل به حد نصاب نرسیدن نمایندگان سهامداران برگزار نشد، اما در دل این اتفاق یک پیروزی مهم برای صنعت نفت رقم خورد.

نفتی ها /اگرچه مجمع عمومی هلدینگ خلیج فارس به دلیل به حد نصاب نرسیدن نمایندگان سهامداران برگزار نشد، اما در دل این اتفاق یک پیروزی مهم برای صنعت نفت رقم خورد.

سال‌ها اختلاف بر سر در اختیار داشتن دو یا سه کرسی هیأت‌مدیره این هلدینگ ادامه داشت، اما اکنون صنعت نفت توانسته است سه کرسی هیأت‌مدیره را به نام خود ثبت کند؛ دستاوردی که می‌توان آن را یک موفقیت قابل توجه برای وزارت نفت دانست.

از سوی دیگر، مطابق قانون، مجمع بعدی باید حداکثر ظرف ۲۰ روز آینده برگزار شود و در آن جلسه، چه با حضور حد نصاب و چه بدون آن، تصمیم‌گیری نهایی انجام خواهد شد.

اما پرسش اصلی همچنان پابرجاست؛ بسیاری، به حد نصاب نرسیدن این مجمع را ناشی از تصمیم محمدباقر قالیباف و همراهی برخی نزدیکان او می‌دانند. اگر این تحلیل صحیح باشد، این سؤال از رئیس‌جمهور مطرح است که چگونه ممکن است وزرای کار و امور اقتصادی و دارایی دولت، در زمینی متفاوت از سیاست‌های دولت بازی کنند؟

آیا چنین رفتاری، جایگاه و اقتدار رئیس‌جمهور را زیر سؤال نمی‌برد؟ و مهم‌تر از آن، منافع وزرای کار و اقتصاد از ورود به این تقابل با یکی دیگر از اعضای کابینه چیست؟ آیا پشت پرده این مناسبات، ملاحظاتی وجود دارد که افکار عمومی از آن بی‌اطلاع است؟

لینک کوتاه

http://naftiha.ir/316473

کلیدواژه

مجمع عمومی هلدینگ خلیج فارس

هلدینگ خلیج فارس

هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس

اخبار مرتبط

ارسال نظرات

captcha
آخرین اخبار
پربیننده ترین ها