چهارشنبه 8 بهمن 1404
.

28 Jan 2026

افزایش ۲.۵میلیون مترمکعبی تولید روزانه گاز از پارس جنوبی
نفت / شناسه خبر: 294893 / تاریخ انتشار : 1404/11/5 22:19
|

افزایش ۲.۵میلیون مترمکعبی تولید روزانه گاز از پارس جنوبی

با اتمام اسیدکاری چاه چهاردهم موقعیت B فاز 11، تولید گاز از پارس جنوبی 2.5 میلیون مترمکعب در روز افزایش یافت.

نفتی ها /حمیدرضا ثقفی مدیرعامل گروه پتروپارس اظهار داشت: گروه پتروپارس به عنوان یک مجموعه استراتژیک در وزارت نفت با اتکا بر دانش بومی با انجام موفقیت‌آمیز عملیات اسیدکاری چاه چهاردهم موقعیت B فاز یازده، تولید گاز از این موقعیت را ۲.۵ میلیون متر مکعب در روز افزایش داد.

مدیرعامل گروه پتروپارس در ادامه بیان کرد: پس از عملیات موفقیت آمیز اسیدکاری، اتصال این چاه به منیفلد سکو(Hook Up) در کمتر از ۴۸ ساعت صورت گرفت که این امر محصول برنامه ریزی مستمر از سوی شرکت نفت و گاز پارس و گروه پتروپارس است.

وی افزود: با اضافه شدن این چاه به تولید فاز یازده پارس جنوبی میزان تولید به بیش از دو برابر در ۱۷ ماه گذشته اضافه شد.

ثقفی خاطرنشان کرد: همکاران من با همدلی و تلاش مضاعف در شرایط سخت تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران با هدف کمک به رفع ناترازی انرژی در کشور در راستای رسالت خود گام‌های موثری را برداشتند و نتیجه آن پیشرفت قابل توجه در ۱۷ ماه گذشته است که منجر به افزایش تولید از این فاز پارس جنوبی شده است./تسنیم

لینک کوتاه

http://naftiha.ir/294893

کلیدواژه

پارس جنوبی

اخبار مرتبط

ارسال نظرات

captcha
آخرین اخبار
پربیننده ترین ها
آگهی ارزیابی با موضوع مناقصه خدمات حفاظت فیزیکی سایت فاز ۱۹ پارس جنوبی