شنبه 16 آبان 1405
.

07 Nov 2026

۱۴  ماه تعلل در بازسازی آیزوماکس پالایشگاه تبریز؛ چرا حتی راکتور جایگزین هم نخریدید؟
نفت / شناسه خبر: 317321 / تاریخ انتشار : 1405/8/16 08:01
|

۱۴ ماه تعلل در بازسازی آیزوماکس پالایشگاه تبریز؛ چرا حتی راکتور جایگزین هم نخریدید؟

۱۴ ماه از حادثه آیزوماکس پالایشگاه تبریز می‌گذرد؛ ۱۴ ماه خسارت به تولید بنزین، نفت سفید، گازوئیل و LPG کشور! در شرایط ناترازی سوخت و محدودیت واردات، فعالیت نصفه‌ونیمه این واحد به معنای از دست رفتن روزانه صدها هزار لیتر فرآورده راهبردی است.

نفتی ها /۱۴ ماه از حادثه آیزوماکس پالایشگاه تبریز می‌گذرد؛ ۱۴ ماه خسارت به تولید بنزین، نفت سفید، گازوئیل و LPG کشور! در شرایط ناترازی سوخت و محدودیت واردات، فعالیت نصفه‌ونیمه این واحد به معنای از دست رفتن روزانه صدها هزار لیتر فرآورده راهبردی است. فقط روزانه حدود ۴۱۰ هزار لیتر از ظرفیت تولید نفتا و به تبع آن بنزین کشور کاسته شده است؛ ضمن اینکه تولید گاز مایع، نفت سفید و گازوئیل نیز به‌شدت کاهش یافته است.

اما سؤال اصلی اینجاست: شنیده‌ها حاکی است مسئولان پالایشگاه تبریز حتی برای خرید راکتورهای جایگزین نیز اقدام نکرده‌اند؛ چرا؟ چرا پس از ۱۴ ماه هنوز اراده‌ای برای بازگرداندن ظرفیت کامل آیزوماکس وجود ندارد؟ هزینه این تعلل را چه کسی می‌پردازد؟ در شرایطی که هر لیتر سوخت برای کشور اهمیت دارد، پاسخگویی درباره این خسارت مستمر به منافع ملی، مطالبه‌ای جدی از مدیران پالایشگاه و سهامداران آن است.

لینک کوتاه

http://naftiha.ir/317321

کلیدواژه

پالایشگه تبریز

اخبار مرتبط

ارسال نظرات

captcha
آخرین اخبار
پربیننده ترین ها