printlogo


خبر خوش وزیر نفت در مورد بازسازی تاسیسات آسیب دیده
خبر خوش وزیر نفت در مورد بازسازی تاسیسات آسیب دیده
کد خبر: 305894 تاریخ: 1405/3/11 11:42
وزیر نفت با اشاره به آسیب‌های واردشده به زیرساخت‌های انرژی از پیشرفت فراتر از انتظار در بازسازی این تأسیسات خبر داد و وعده داد این واحدها در زمان‌بندی کوتاه‌تری به چرخه تولید باز گردند.

نفتی ها /محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت در جدیدترین اظهارات خود به تشریح آخرین وضعیت زیرساخت‌های انرژی کشور پس از یک دوره ۴۰ روزه پرداخت و با اشاره به اینکه در این بازه زمانی، بخش‌هایی از زیرساخت‌های راهبردی انرژی مورد اصابت قرار گرفت، تصریح کرد: این آسیب‌ها مختص یک نقطه نبود و زنجیره تأثیر آن از تولید گاز طبیعی آغاز و تا سایر فرآورده‌های حیاتی کشور امتداد یافت.

وی با بیان اینکه مردم از طریق نوسانات مقطعی، اثرات این خسارت‌ها را در گاز تولیدی و عرضه‌شده به شبکه احساس کرده‌اند، تأکید کرد: آنچه امروز به عنوان یک دستاورد بزرگ قابل ذکر است، سرعت عمل تیم‌های فنی و مهندسی از نخستین روزهای حادثه تا به امروز است.

وزیر نفت با ابراز رضایت از روند پیشرفت عملیات، اظهار داشت: برآوردهای اولیه ما از میزان تخریب‌ها جدی بود، اما خوشبختانه پیشرفت‌هایی حاصل شده که بیش از انتظار ما بوده است. همکاران ما در صنعت نفت و گاز، عملیات بازسازی را بدون وقفه و بلافاصله پس از حادثه آغاز کردند.

پاک نژاد در پایان با تأکید بر عزم جدی وزارت نفت برای بازگشت سریع به شرایط پایدار، خاطرنشان کرد: ما خود را متعهد می‌دانیم که این تأسیسات را در یک زمان‌بندی فشرده‌تر از آنچه پیش‌بینی می‌شد، مجدداً به مدار تولید بازگردانیم تا شاهد تثبیت کامل وضعیت گاز و فرآورده‌های مرتبط در کشور باشیم./مهر

لینک مطلب: http://naftiha.ir/News/305894.html