printlogo


افزایش ۳۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت اوپک در اولین ماه پاییز
افزایش ۳۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت اوپک در اولین ماه پاییز
کد خبر: 294226 تاریخ: 1404/8/14 14:08
سازمان کشورهای صادرکننده نفت ۲۸.۴۳ میلیون بشکه در روز در ماه گذشته میلادی تولید داشته که ۳۰ هزار بشکه در روز بالاتر از ماه سپتامبر بوده‌است.

نفتی ها /به نقل از رویترز، تولید نفت اوپک در ماه اکتبر به‌دنبال توافق اوپک پلاس برای بالا بردن تولید افزایش یافته، اما میزان این افزایش بشدت آهسته‌تر از ماه قبل‌از آن و به‌طورکلی ماه‌های تابستان بوده‌است.

طبق تحقیقات رویترز، سازمان کشورهای صادرکننده نفت ۲۸.۴۳ میلیون بشکه در روز در ماه گذشته میلادی تولید داشته که ۳۰ هزار بشکه در روز بالاتر از ماه سپتامبر بوده‌است. بیشترین افزایش تولید را عربستان و عراق انجام داده‌اند.
ائتلاف اوپک پلاس که از سازمان اوپک و متحدانش ازجمله روسیه تشکیل شده، سرعت افزایش تولید خود را در ماه اکتبر به‌خاطر نگرانی درمورد مازاد تولید جهانی کاهش داد. هم‌زمان برخی از اعضا باید تولید خود را به جبران مازاد تولید در ماه‌های قبل پایین بیاورند و بدین ترتیب تأثیر افزایش تولید این گروه محدود می‌شود.
براساس توافق ۸ عضو ائتلاف اوپک پلاس که مشمول کاهش تولید در ماه اکتبر هستند، ۵ عضو اوپک از اعضای این ائتلاف یعنی الجزایر، عراق، کویت، عربستان و امارات قرار بود تولید خود را در مجموع ۸۶ هزار بشکه در روز افزایش دهند، البته قبل‌از اعمال کاهش های جبرانی عراق و امارات که در مجموع به ۱۴۰ هزار بشکه در روز می‌رسد.
بدین ترتیب افزایش واقعی تولید توسط ۵ عضو اوپک پلاک برابر با ۱۱۴ هزار بشکه در روز بوده که کاهش تولید نیجریه، لیبی و ونزوئلا این افزایش تولید را خنثی کرده‌است.
تخمین تولید عراق و امارات طیف گسترده‌ای داشته است. بسیاری از منابع خارجی تولید این کشورها را بالاتر از گزارش خود آنها تخمین می‌زند.
طبق تحقیقات رویترز و منابع ثانویه اوپک، این کشورها نزدیک به سهمیه خود تولید کرده‌اند. اما برخی دیگر از منابع مانند آژانس بین‌المللی انرژی عقیده دارند تولید این دو کشور بسیار بالاتر بوده‌است.
نظرسنجی رویترز با هدف رصد میزان عرضه به بازار انجام می‌شود و براساس داده‌های جریان نفت از گروه مالی LSEG، اطلاعات شرکت‌هایی ازجمله کپلر و همچنین اطلاعات ارائه‌شده توسط منابعی در شرکت‌های نفت، اوپک و شرکت‌های مشاوره‌ای تهیه‌شده است.
لینک مطلب: http://naftiha.ir/News/294226.html