printlogo


دلیل اصلی ناترازی بنزین در کشور وجود وسایل نقلیه فرسوده است
دلیل اصلی ناترازی بنزین در کشور وجود وسایل نقلیه فرسوده است
کد خبر: 293191 تاریخ: 1404/4/28 13:19
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: یکی از دلایل اصلی ناترازی بنزین در کشور وجود وسایل نقلیه فرسوده است.

نفتی ها /سمیه رفیعی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی و محیط زیست مجلس و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو، با اشاره به قانون برنامه هفتم گفت: بر این اساس سالانه باید ۵۰۰ هزار خودرو فرسوده از رده خارج شود.

وی با اشاره به آمار بالای خودروها و موتورسیکلت‌های فرسوده در کشور گفت: یکی از دلایل اصلی ناترازی بنزین در کشور وجود وسایل نقلیه فرسوده است که به دلیل فرسودگی و تکنولوژی‌های قدیمی بعضاً چندین برابر خودروهای جدید سوخت مصرف می‌کنند و جدا از این امر به دلیل عدم بهسوزی مناسب، یکی از عوامل اصلی آلودگی هوا هستند.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس به قانون ساماندهی صنعت خودرو اشاره کرد و یادآور شد: بر اساس این قانون مسؤولیت اسقاط خودروهای فرسوده به وزارت صمت واگذار شده است که در این خصوص فراکسیون محیط زیست مجلس این روند و تحقق موارد قانونی و موارد مطرح شده در این حوزه را بررسی می‌کند.

وی ابراز امیدواری کرد که با هم‌افزایی دولت، مجلس و بخش خصوصی روند اسقاط خودروهای فرسوده شتاب گرفته و قانون برنامه هفتم در این بخش محقق شود.

لینک مطلب: http://naftiha.ir/News/293191.html