printlogo


جهش کم سابقه چند صد درصدی تولید در صنایع پتروشیمی کرمانشاه+ویدیو
جهش کم سابقه چند صد درصدی تولید در صنایع پتروشیمی کرمانشاه+ویدیو
کد خبر: 292657 تاریخ: 1404/3/3 18:51
جهش کم سابقه چند صد درصدی تولید در صنایع پتروشیمی کرمانشاه/ تولید تجمعی اوره و آمونیاک از مرز ۱۸۰ هزار تن گذشت

نفتی ها /به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه؛ شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه، سال سرمایه‌گذاری برای تولید را با جهش کم‌سابقه تولید محصول آغاز کرد به طوری‌که تولید تجمعی ۲ ماهه این زنجیره ارزش متان از مرز ۱۸۰ هزار تن گذشت.

بر این اساس، فروردین ۱۴۰۴ با تولید بیش از ۳۳ هزار تن آمونیاک و ۵۷ هزار تن اوره به ترتیب ۱۹۷ درصد جهش در تولید آمونیاک و ۱۷۳ درصد اوره در مقایسه با فروردین ۱۴۰۳ حاصل شده است.

علاوه‌بر این، اردیبهشت ماه امسال هم بیش از ۳۴ هزار تن آمونیاک و ۵۶ هزار تن اوره تولید شده که به ترتیب افزایش ۲۶۱ درصدی آمونیاک و ۲۵۰ درصدی اوره نسبت به اردیبهشت ماه پارسال رقم خورده است.

رفع محدودیت‌های عرضه گاز با فروکش کردن تب مصرف گاز خانگی درحالی منجر به تامین پایدار خوراک فاز اول صنایع پتروشیمی کرمانشاه شده است که در کنار پایداری خوراک، اجرای طرح‌های جدید رفع موانع و گلوگاه‌های تولید، منجر به افزایش کم‌سابقه تولید در ۲ ماه نخست سال ۱۴۰۴ در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۳ شده است.

در کنار افزایش تولید، عملیات اجرایی ساخت فاز دوم توسعه صنایع پتروشیمی کرمانشاه هم ادامه دارد که با افزایش شیفت های کاری و برگزاری جلسات مستمر و منظم زمینه تسریع در راه‌اندازی این طرح تولید اوره و آمونیاک فراهم شده است.

لینک مطلب: http://naftiha.ir/News/292657.html