آنگونه که از شواهد و قرائن برمیآید، بازار انبه در ایران حالت عادی ندارد؛ وانتهای فروش انبه تقریبا تمام اتوبانها و خیابانهای تهران را اشغال کردهاند. مقامات صنفی هم معتقدند اتفاقی خاص در جریان است.
نفتی ها آنگونه که از شواهد و قرائن برمیآید، بازار انبه در ایران حالت عادی ندارد؛ وانتهای فروش انبه تقریبا تمام اتوبانها و خیابانهای تهران را اشغال کردهاند. مقامات صنفی هم معتقدند اتفاقی خاص در جریان است؛ علاوه بر این رییس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت واردات انبه به ایران به صورت نامتعارف زیاد شده و «حتما اتفاقاتی در مرزها در حال رخ دادن است»
حالا روزنامه هفتصبح با مقایسه اعداد و آمار گزارش آژانس اطلاعات داخلی پاکستان درباره قاچاق سالانه سه میلیارد لیتر سوخت از ایران استوار کرده و سپس واردات چیزی حدود سالانه ۳۰ هزار تن انبه از پاکستان به ایران اینم دو را بی ربط هم ندانسته؛ از سویی دیگر هم مقامات صنفی در واکنش به قاچاق انبه و سوخت بین ایران و پاکستان دو موضع متفاوت اتخاذ کردهاند؛ یکی میگوید حضور این حجم انبه در بازار عادی نیست و دیگری گفته انبه با میزان فراوان و به صورت قانونی وارد میشود و معلوم نیست در نهایت داستان این حجم از انبه در ایران چیست؟
نکته اما اینجاست ماجرای تهاتر بنزین وسوخت در کشور سالهاست به عناوین مختلف مطرح و سپس به دست فراموشی سپرده میشود و مضووع اصلی یعنی علت و عوامل این تهاتر و حتی قاچاق بی رویه سوخت در نهایت بی فرجام باقی میماند و با این که طرحهای مقابله با قاچاق سوخت بیش از دودهه است در حال اجراست، عامل بازدارنده ای برای جلوگیری از قاچاق سوخت نشده است.
هرچند دولت با طرح رزاق تلاش کرده جلوی قاچاق سوخت را بگیرد و در قالب این طرح سهمیه ارزی در اختیار مرزنشینان قرار دهد، اما گزارشها نشان میدهد که این طرح هم مانع از قاچاق سوخت نشد.