چهارشنبه 20 خرداد 1405
.

10 Jun 2026

در پالایشگاه تبریز چه خبر است؟/ از فروش محصول با قیمتی پایین‌تر‌ تا ایجاد رانت احتمالی برای برخی!
نفت / شناسه خبر: 62720 / تاریخ انتشار : 1400/12/15 08:02
|

در پالایشگاه تبریز چه خبر است؟/ از فروش محصول با قیمتی پایین‌تر‌ تا ایجاد رانت احتمالی برای برخی!

بنابراسناد ارسالی به دفتر "نفتی‌ها"، این روزها پالایشگاه تبریز با ابهامات مدیریتی زیادی دست به گریبان است...

نفتی ها /بنابراسناد ارسالی به دفتر "نفتی‌ها"، این روزها پالایشگاه تبریز با ابهامات مدیریتی زیادی دست به گریبان است؛ از ارایه امتیاز فروش محصولاتی چون روغن به برخی از شرکت‌ها تا ابهام بزرگ در قراردادها و بخش مالی و فنی برخی از پروژه‌ها که شاید لازم باشد نهادهای نظارتی با ورود به موارد فوق که دراین گزارش به کلیات آن خواهیم پرداخت، به دنبال پاسخ مسوولان این پالایشگاه باشند.
اما قطعا در آینده نزدیک "نفتی‌ها" بنابر اسناد موجود به یکایک آنها به طور کامل خواهد پرداخت؛ بالاخص مواردی چون امضای قرارداد فروش محصولاتی چون روغن به شرکتی خاص و البته پایین بودن نرخ فروش قیر به نسبت قیمت روز وکیوم باتوم دراین شرکت!
برخی از موارد مبهم عملکردی مدیران فعلی این پالایشگاه که اسناد آن در اختیار این پایگاه تحلیلی-خبری قرار گرفته به شرح ذیل است.
۱-    ابهام در عملکرد مالی و فنی در تعریف و اجرای پروژه‌ها از جمله واحد CCRواحد آسفالت- گرانول سازی گوگرد و PSAو RO و کولینگ جدید
۲-    اعطای قراردادهای کارگزاری و نمایندگی فروش محصولات با ترک تشریفات و خارج از مقررات آیین نامه معاملات از جمله قرارداد انحصاری ۵ ساله نمایندگی فروش روغن با شرکت " آ-ص-پ-آ" و چند شرکت دیگر به همراه اعطای امتیازات خاص و کارگزاری فروش محصولات صادراتی با شرکت "ن-آ-ک" به صورت احتمالا دستوری و یکطرفه از طرف شرکت هلدینگ بالادست!
۳-    فروش محصولات پایین‌تر از قیمت پایه مصوب به برخی شرکت‌ها
۴-    حذف و بی‌انگیزه ساختن نیروهای متخصص و کارآمد و چینش سلیقه‌ای کارکنان و البته کنارگذاشتن برخی از متخصصان کلیدی این پالایشگاه در راستای انتقاد آنان از عملکرد مبهم موجود!
دراین بین شاید ضروری باشد تا علاوه بر ورود نهادهای نظارتی به موارد فوق، مدیریت جدید هلدینگ نفت و گاز پارسیان نیز به این موضوعات ورود کند تا شاید از هدرروی منافع ملی به طور جد جلوگیری بعمل آید.هر چند که در گزارش‌های بعدی به جزء جزء موارد عنوان شده به همراه اسناد موجود، خواهیم پرداخت.

مخاطبین عزیز پایگاه خبری–تحلیلی نفتی‌ها؛ شما می‌توانید از طریق پست الکترونیک naftiha.ir@gmail.com و دایرکت پیج اینستاگرام نفتی‌ها به آدرس @NaftihaNews برای ارائه نقطه نظرات، پیشنهادها، انتقادها و سایر پیام‌های خود با ما در ارتباط باشید.

لینک کوتاه

http://naftiha.ir/62720

کلیدواژه

هلدینگ نفت و گاز پارسیان

پالایشگاه تبریز

اخبار مرتبط

نظرات شما

5 نظر
یک همکار پالایشگاهی / 1400/12/23 - 11:24
با سلام لطفا خودتون رو خسته نکنید چون هیچ ارگانی جرات ورود به این پالایشگاه و سوال از مدیریت رو نداره و نمیدونم از کجا ساپورت میشوند فقط نوشته های شما آب خنکی بر آتش دلهای کارکنان متخصص و متعهد به سیستم و مملکت عزیزمان هست وگرنه مشکلات رانت و اختلاس در واحدهای تازه تاسیس و روغن و قیر کم نیست
rateup 13
 ratedown 0
برترین جهاد / 1400/12/21 - 18:44
سال ۱۳۹۶ گروهی از بازرسی ساتا در پالایشگاه حضور یافتند و بیش از ۷۰۰ گزارش از عملکرد و تخلفات مدیریت ثبت شد اگر اهتمامی جهت اصلاح وضعیت اسفناک مدیریت پالایشگاه وجود دارد ؛ بازبینی گزارشات مذکور هم می تواند راهگشا باشد.
rateup 13
 ratedown 0
آتش به اختیار / 1400/12/16 - 22:28
من یه نفر رو میشناسم که قبلا با یکی از این افراد رانت خوار پالایشگاه فعالیت میکرد وکلی اسناد ومدارک از بده بستان های پالایشگاه با اینجور شرکتها جمع کرده درحد 100تا پرومده وسند برید اونو پیدا کنید ببینید چیا تو پالایشگاه اتفاق افتاده تا مختون سوت بکشه
rateup 15
 ratedown 2
یک همکار پالایشگاهی / 1400/12/16 - 11:48
موضوع کاملا صحیح بوده و ادامه دارد
rateup 17
 ratedown 2
اهورا / 1400/12/15 - 10:13
با سلام مدیریت های طولانی در چنین مجموعه هایی باعث مفسده می شود. سالهاست کارکنان پالایشگاه به وضعیت مدیریت استبدادی پالایشگاه که پالایشگاه را ارث خانوادگی و کارکنان را رعیت فرض می کند معترض هستند. ولی تاکنون بخاطر لابی گری مدیرعامل با مجموعه های بالادستی و مقامات شهری و استانی و ... نتیجه ای حاصل نشده است.
rateup 46
 ratedown 2

ارسال نظرات

captcha
آخرین اخبار
پربیننده ترین ها