یکشنبه 3 خرداد 1405
.

24 May 2026

هزینه مازاد ۴۵میلیارددلاری مردم آمریکا برای سوخت در پی جنگ با ایران
نفت / شناسه خبر: 305728 / تاریخ انتشار : 1405/2/28 09:48
|

هزینه مازاد ۴۵میلیارددلاری مردم آمریکا برای سوخت در پی جنگ با ایران

وال استریت ژورنال از هزینه مازاد ۴۵میلیارددلاری مردم آمریکا برای سوخت در پی جنگ با ایران خبر داد.

نفتی ها /وال استریت ژورنال نوشت: آمریکایی‌ها در طول جنگ با ایران، در مجموع حدود ۴۵ میلیارد دلار بیشتر از مدت مشابه سال گذشته برای بنزین و گازوئیل هزینه کرده‌اند.

این گزارش تصریح کرد: شوک نفتی باعث ایجاد یک آسیب ۴۵ میلیارد دلاری در اقتصاد آمریکا شده است و افزایش قیمت در زمان جنگ، مصرف‌کنندگان را تحت فشار قرار داده است.

بر اساس تحلیل داده‌های قیمت‌گذاری OPIS و ارقام تقاضای فدرال، آمریکایی‌ها در طول جنگ با ایران، در مجموع حدود ۴۵ میلیارد دلار بیشتر از مدت مشابه سال گذشته برای بنزین و گازوئیل هزینه کرده‌اند. هزینه‌های فزاینده، سهم بزرگی از حقوق مصرف‌کنندگان کم‌درآمد و متوسط ​​را می‌بلعد و چشم‌انداز آنها را نسبت به ثروتمندان تیره‌تر می‌کند.

در عین حال آژانس بین‌المللی انرژی هشدار می‌دهد که بهبودی از شوک عرضه نفت عبوری از هرمز ماه‌ها طول خواهد کشید.

این نهاد ناظر انرژی اکنون انتظار دارد که تقاضای جهانی نفت امسال ۴۲۰ هزار بشکه در روز کاهش یابد، در حالی که قبلاً کاهش ۸۰ هزار بشکه در روز پیش‌بینی شده بود./تسنیم

لینک کوتاه

http://naftiha.ir/305728

کلیدواژه

سوخت آمریکا

اخبار مرتبط

ارسال نظرات

captcha
آخرین اخبار
پربیننده ترین ها