printlogo


معاون وزیری که از احوال پتروشیمی خبر ندارد/ ماجرای قدردانی محمدی از مدیران چندماهه و فراموشی اصل موضوع!
معاون وزیری که از احوال پتروشیمی خبر ندارد/ ماجرای قدردانی محمدی از مدیران چندماهه و فراموشی اصل موضوع!
کد خبر: 5669 تاریخ: 1398/3/5 07:47
به اذعان کارشناسان، اقدام های این روزهای محمدی پس از گذشت ۶ ماه حضور بر مسند مدیریت شرکت ملی صنایع پتروشیمی این ابهام را تقویت کرده که این مدیر تازه وارد به صنعت پتروشیمی، اطلاعات دقیقی...

نفتی ها /به اذعان کارشناسان، اقدام های این روزهای محمدی پس از گذشت ۶ ماه حضور بر مسند مدیریت شرکت ملی صنایع پتروشیمی این ابهام را تقویت کرده که این مدیر تازه وارد به صنعت پتروشیمی، اطلاعات دقیقی ازاین صنعت ندارد.

دلیل این ادعا را می‌توان در ارسال پیام‌های جداگانه این مدیرعامل به سه پتروشیمی موفق در افزایش تولید جستجو کرد!
براساس این گزارش، محمدی با ارسال پیام‌های جداگانه به مدیران عامل پتروشیمی‌های اروند، ارومیه و تندگویان ‏دستیابی این شرکت‌ها به رکورد جدید تولید را تبریک گفت.‏( نیپنا سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۸)
برهمین اساس، بهزاد محمدی در پیامی، دستیابی به رکورد تولید، توسط شرکت ‏پتروشیمی اروند و تندگویان در سال ۹۷ را به نشان زاده و قاسمی شهری مدیران عامل این ۲ شرکت و تمام کارکنان آن تبریک گفته و در پیام دیگری، دستیابی به رکورد تولید بالاتر از ظرفیت طراحی، توسط شرکت پتروشیمی ارومیه در سال ۹۷ ‏را به دلجوان مدیرعامل این شرکت و تمام کارکنان آن تبریک گفته است.‏
تا اینجای کار در ظاهر اشتباهی صورت نگرفته است اما بنابراظهارات کارشناسان، می‌بایست قبل از امضاء این تقدیرنامه‌ها  محمدی میدانست مدیرعامل پتروشیمی اروند تنها پنج ماه( آذر ماه سال نود و هفت) است که صاحب این پست شده و آنچه وی تحت عنوان تولید بیش از طراحی از آن نام برده حاصل مدیرعامل بی ادعای قبلی این مجتمع قاسمیان عزیزی است که وقتی سوء استفاده یکی از مدیران زیرمجموعه اش را مشاهده کرد قاطعانه او را برکنار کرد و مقاومت و مخالفت او با نظر مدیران هلدینگ برای لغو برکناری آن مدیر و انتصاب صورت گرفته باعث شد بسیار غیرمنصفانه برکنار شود. به گونه ای که در نامه خداحافظی خود با کارکنان این شرکت صراحتا به این نکته اشاره کرده بود که جاعلان اسناد و چک نسبت وی ارجحیت داشته و ایشان تشخیص داده اند که اگر با شرایط موجود در مسئولیت خود باقی بمانند تمام زحمات صورت گرفته و موفقیت های حاصله را به باد می‌دهند.
ازسویی دیگر این ابهام وجود دارد که مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از این موضوع هم اطلاع نداشته باشد که نشان زاده مدیرعامل جدید پتروشیمی اروند که از سوی وی مورد تقدیر قرار گرفته از جمله افرادی است که در اولین هفته انتصاب مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس از سوی وی به عنوان سرپرست پتروشیمی بندرامام منصوب شده و در فاصله ۲ ماه پس از آن مجددا از آن پست برکنار شده بود تا به اذعان کارشناسان، ربیعی بتواند برای آوردن شخص مورد نظر خود در جایگاه مدیر طرح‌های هلدینگ خلیج فارس، رستمی را از پست مدیریت طرح‌ها برداشته و به پتروشیمی بندرامام بفرستد.
شرایط دیگر مجتمعی که از سوی محمدی مورد تقدیر قرار گرفته، یعنی پتروشیمی تندگویان نیز مشابه قبلی است. بنابر گفته‌های کارشناسان، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس مدت‌ها در پی برکنار کردن گنجی مدیرعامل تندگویان بود. ظاهرا ربیعی این پست را پیش از برکناری مسعودی مدیر تولید هلدینگ خلیج فارس به وی پیشنهاد کرده بود ولی مسعودی با صراحت رفتن به جای یکی از همکاران خود را دور از جوانمردی خوانده بود. این پست سپس به احمد زاده مدیرعامل خوزستان پیشنهاد می‌شود ولی وی نیز ترجیح داد به پتروشیمی بوعلی سینا برود. تا اینکه قرار گرفتن در این جایگاه بهمن ماه سال نود و هفت نصیب قاسمی شهری شود.
بنابراین چه به لحاظ اطلاعات تخصصی و مدیریتی و چه از نظر اخلاقی محمدی باید می‌دانست که اگر قرار است تقدیری صورت بگیرد این بذل عنایت باید خطاب به مدیران قبلی این دو مجتمع صورت می‌گرفت و یا حداقل نامی از این افراد در این نامه قدردانی برده می‌شد. این درحالی است که بسیاری از کارشناسان نسبت به عملکرد محمدی در شرکت ملی صنایع پتروشیمی ابراز نگرانی می‌کنند و همچنان معتقدند این مدیرعامل به جای صرف وقت برای نگاشتن نامه های قدردانی که نتیجه ای جزء مایوس کردن مدیران باسابقه و باتجربه این صنعت ندارد بهتر است کمی وقت برای نگاشتن استراتژی کند که در اولویت اول برنامه ای این شرکت لحاظ گردیده است و یا فکری به حال بخش جذب سرمایه خارجی خود در جهت رونق بیشتر صنعت پتروشیمی کند! هر چند که تا کنون این امر محقق نشده تا جاییکه بسیاری از کارشناسان حضور محمدی در راس مدیریت این شرکت را تنها مدیریتی نمادین برای خالی نبودن صندلی مدیریت شرکت ملی صنایع پتروشیمی می‌دانند و معتقدند تدوین استراتژی در شرایط کنونی از وظایف این شرکت خارج شده چراکه عمر چندانی از دولت باقی نمانده و گذراندن زمان تنها کاری است که در این شرکت می‌توان انجام داد. هر چند هستند کارشناسانی که کمی خوشبینانه به موضوع نگاه می‌کنند و معتقدند این مدیر تازه کار این صنعت همچنان در حال کسب تجربه و شناخت دراین حوزه است و به زمانی بیشتر برای به ثمر رساندن نتایج مثبت عملکردی نیازمند است. اما واقعا کدام یک به واقعیت نزدیک است؟ انجام حرکات نمایشی یا تلاش برای رسیدن به اوج؟

اختصاصی

لینک مطلب: http://naftiha.ir/News/5669.html