printlogo


برخورد سوال برانگیز بهارستانی‌ها درمقابل تحقیق و تفحص از هلدینگ باختر/ ۲۳ روز سکوت مطلق!
برخورد سوال برانگیز بهارستانی‌ها درمقابل تحقیق و تفحص از هلدینگ باختر/ ۲۳ روز سکوت مطلق!
کد خبر: 39936 تاریخ: 1399/10/23 08:12
هنوز علت این سکوت بهارستانی‌ها مشخص نیست اما بسیاری از کارشناسان دلیل این امر را در دست‌های قدرتمند پشت پرده ای جستجو می‌کنند که حتی قدرتی فراتر از رای بیش از ۲۰۰ نماینده مردم را دارند!

نفتی ها /سکوت در خصوص تعیین اعضای تیم تحقیق و تفحص کننده هلدینگ باختر در کمیسیون اقتصادی مجلس همچنان به قوت خود باقی است. آخرین اظهارنظر نمایندگان مجلس در خصوص تعیین و تکلیف اعضای تیم تحقیق و تفحص کننده این هلدینگ در مجلس به اظهارات یکی از نمایندگان کمیسیون عمران در ۳۰ آذرماه سالجاری آنهم در صحن مجلس برمی‌گردد که وی خواستار تغیین اعضای تیم از سوی کمیسیون اقتصادی و بررسی جدی این موضوع شده بود. از آنزمان تا کنون چنان سکوتی در مجلس حاکم شده که گویی این بهارستانی‌ها نبودند که ۷ آبانماه یعنی حدود سه ماه پیش به این رمزگشایی رای مثبت و البته رایی قاطع داده اند.
هنوز علت این سکوت بهارستانی‌ها مشخص نیست اما بسیاری از کارشناسان دلیل این امر را در دست‌های قدرتمند پشت پرده ای جستجو می‌کنند که حتی قدرتی فراتر از رای بیش از ۲۰۰ نماینده مردم را دارند! مساله ای که خود این سوال را در ذهن متواتر می‌سازد که یا قدرت نمایندگان مجلس طی سالهای گذشته به شدت کاهش یافته و یا دستان پشت پرده چنان قدرتی دارند که قدرت بیش از ۲۰۰ بهارستانی در مقابل آن ناچیز است!
اما در پرونده نحوه واگذاری هلدینگ باختر  حرف حساب یک کلام است و آن اظهارات محمودزاده عضو تیم هیات تحقیق کننده در مجلس دهم است که درآنزمان اشاره می‌کند واگذاری هلدینگ پتروشیمی «باختر» به بخش خصوصی که در سال‌های ۸۸ تا ۹۰ اتفاق افتاد. جایی که خانواده نجفی توانستند هلدینگ ۷ هزار میلیاردی دولتی فقط با ۱۳۰ میلیارد تومان بخرند.
این درحالی است که با بالاگرفتن بحث تحقیق و تفحص از هلدینگ باختر و اشاره برخی از کارشناسان به دست داشتن برخی از مدیران وقت شرکت ملی صنایع پتروشیمی در این اقدام وزارت نفت اخیرا در قالب توضیحاتی به یکی از خبرگزاریها واکنش نشان داده و به نوعی از این اقدام اعلام برائت نموده و مسوول این امر را سازمان خصوصی سازی و مدیران وقت در آنزمان دانسته است.
با اینحال تمام این اتفاقات در حالی میافتد که این روزها جلسات کمیسیونهای مختلف در حال برگزاری است و همچنان خبری از تشکیل تیم تحقیق و تفحص کننده در کمیسیون اقتصادی نیست و باید این سوال را پرسید: "چرا؟"

پست الکترونیکی نفتی‌ها به نشانی naftiha.ir@gmail.com برای دریافت نقطه نظرات، پیشنهادها، انتقادها و شکایات شما به عنوان پل ارتباطی این پایگاه خبری – تحلیلی با شما مخاطبان عزیز، در دسترس قرار دارد که شما مخاطبین عزیز نفتی ها می‌توانید از این طریق با ما در ارتباط باشید.

لینک مطلب: http://naftiha.ir/News/39936.html