printlogo


نفت برای چهارمین روز متوالی کاهش یافت
نفت برای چهارمین روز متوالی کاهش یافت
کد خبر: 39355 تاریخ: 1399/7/29 12:15
قیمت نفت در معاملات روز سه شنبه بازار جهانی با نگرانیها نسبت به پیامدهای دومین موج شیوع ویروس کرونا بر روند احیای تقاضا برای سوخت، برای چهارمین روز متوالی کاهش پیدا کرد.

نفتی ها /قیمت نفت در معاملات روز سه شنبه بازار جهانی با نگرانیها نسبت به پیامدهای دومین موج شیوع ویروس کرونا بر روند احیای تقاضا برای سوخت، برای چهارمین روز متوالی کاهش پیدا کرد.

بهای معاملات نفت برنت ۳۲ سنت معادل ۰.۸ درصد کاهش یافت و به ۴۲ دلار و ۳۰ سنت در هر بشکه رسید. این شاخص روز گذشته ۳۱ سنت کاهش داشت.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا پس از کاهش پنج سنتی در روز دوشنبه، در معاملات روز جاری ۲۶ سنت معادل ۰.۶ درصد کاهش پیدا کرد و به ۴۰ دلار و ۵۷ سنت در هر بشکه رسید.

طبق ارزیابی رویترز، آمار ابتلا به کووید ۱۹ روز دوشنبه از مرز ۴۰ میلیون نفر عبور کرد و موج دوم شیوع ویروس کرونا در اروپا و آمریکای شمالی باعث وضع محدودیتهای جدید شده است.

واندانا هاری، تحلیلگر انرژی در شرکت واندا اینسایتس اظهار کرد: ابرهای تیره دوباره بر فراز بازار نفت سایه افکنده اند. تصویر تقاضا پیش از این هم ضعیف بود و پس از این که روز دوشنبه عربستان سعودی و روسیه هیچ سیگنالی درباره احتمال تجدیدنظر در برنامه افزایش تولید اوپک پلاس در ژانویه ارسال نکردند، وضعیت عرضه هم ابهامات جدیدی پیدا کرد.

کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپک و غیراوپک در نشست روز دوشنبه خود در واکنش به نگرانیهای فزاینده سرمایه گذاران نسبت به افزایش موارد ابتلا به بیماری، وعده داد از بازار نفت حمایت کند.

گروه اوپک پلاس در حال حاضر تولیدش را ۷.۷ میلیون بشکه در روز محدود کرده است اما قصد دارد طبق توافق اولیه، تولیدش را در ژانویه سال ۲۰۲۱ حدود دو میلیون بشکه در روز افزایش دهد.

با این حال سه منبع آگاه در اوپک پلاس اظهار کردند که در صورت لزوم برنامه افزایش تولید در ژانویه ممکن است مورد بازنگری قرار گیرد.

ویویک دار، تحلیلگر کالای بانک کامن ولث در یادداشتی نوشت: تصور نمی کنیم بازارهای نفت در موقعیتی باشند که بتواند حدود دو درصد از عرضه جهانی را که قرار است اوپک پلاس از اول ژانویه سال ۲۰۲۱ احیا کند، جذب کنند. افزایش تولید لیبی که از مشارکت در توافق کاهش تولید اوپک پلاس معاف است، به نگرانیها نسبت به ایجاد مازاد عرضه در بازار افزوده است.

لیبی که تولیدش در ژانویه تقریبا متوقف شده بود، پس از آتش بس گروههای رقیب به سرعت در حال افزایش تولید است و تولید میدان الشراره که بزرگترین میدان نفتی لیبی است و در ۱۱ اکتبر بازگشایی شد، اکنون به حدود ۱۵۰ هزار بشکه در روز معادل نصف ظرفیت تولیدش رسیده است.

در این بین، معامله گران منتظر انتشار آمار ذخایر نفت و فرآورده های نفتی آمریکا از سوی موسسه امریکن پترولیوم هستند.

بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران در نظرسنجی رویترز پیش بینی کرده اند که ذخایر نفت و سوختهای تقطیری آمریکا در هفته گذشته احتمالا کاهش پیدا کرده است.

ایسنا

لینک مطلب: http://naftiha.ir/News/39355.html