printlogo


تغییر در سیاست کنونی تولید نفت اوپک بعید است
تغییر در سیاست کنونی تولید نفت اوپک بعید است
کد خبر: 27227 تاریخ: 1398/9/13 15:18
«نیل آتکینسون» مقام ارشد آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) گفت: بعید است کشورهای تولیدکننده عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) درباره تغییر در تصمیم کنونی خود برای محدود کردن تولید نفت...

نفتی ها /«نیل آتکینسون» مقام ارشد آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) گفت: بعید است کشورهای تولیدکننده عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) درباره تغییر در تصمیم کنونی خود برای محدود کردن تولید نفت به توافق جدیدی دست یابند.

یکصد و هفتاد و هفتمین اجلاس سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) روزهای پنجشنبه و جمعه این هفته (فردا و پس فردا)  در وین اتریش برگزار می شود.

 آرکینسون رئیس بخش صنعت نفت و بازار آژانس بین المللی انرژی مستقر در پاریس گفت: بعید به نظر می رسد که تا قبل از شفاف تر شدن چشم انداز بازارها، تغییری در سیاست کنونی تولید نفت اوپک حاصل آید.

وی افزود: اوپک احتمالا طبق گذشته عمل  خواهد کرد: اعضا  تصمیم گیری درباره تغییر ساز وکار کنونی را تا شفاف تر شدن بیشتر اوضاع به تعویق می اندازند.

اوپک و متحدانش این کارتل نفتی به ریاست روسیه موسوم به گروه «اوپک پلاس» در نشست دو روزه خود درباره توافق کنونی برای محدود کردن تولید به ۱.۲ میلیون بشکه در روز تصمیم گیری خواهند کرد.

تصمیم اوپک برای محدود کردن تولید نفت به ۱.۲ میلیون بشکه در روز یا حدود ۱.۲ درصد از تقاضای جهانی به منظور جلوگیری از عرضه مازاد و حمایت از قیمت های این محصول بود.

آرکینسون درکنفرانسی در لندن که سازمان دهی آن را شرکت جهانی اس اند پی گلوبال پِلتس ارائه دهنده اطلاعات مربوط به انرژی و کالاها، برعهده داشت، گفت: ما از روی گزارش های مطبوعات درک می کنیم که روس ها دستکم در سطح سیاسی علاقه مند هستند که تغییری فوری حاصل نشود. مجموعه ای از تردیدها ازجمله به آینده تولید نفت شیل آمریکا، قدرت تقاضا، چشم انداز کلی اقتصاد وجود دارد که به احتمال بیشتری اعضای اوپک آن را به حال خود رها خواهند کرد و در ماه مارس بار دیگر تشکیل جلسه خواهند داد.

آژانس بین المللی انرژی ماه گذشته میلادی اعلام کرد که اوپک با چالش های بزرگی در سال آینده روبه‌روست، زیرا افزایش تولید رقبا، تلاش های این سازمان برای مهار تولید نفت را تضعیف می کند.

موعد توافق موجود در زمینه کاهش عرضه ۱.۲ میلیون بشکه در روز، اواخر مارس ۲۰۲۰ میلادی (۱۲ فروردین ۹۹) به سر می رسد.

لینک مطلب: http://naftiha.ir/News/27227.html