نفت / شناسه خبر: 5388 / تاریخ انتشار : 1398/1/27 07:14
|

جزئیات آغاز لابی‌گری برخی ازنفتی‌ها با اصولگرایان/ زنگنه تنها شد؟

هنوز چند روزی از آغاز سال جدید نمی‌گذرد که خبرها حکایت از آغاز پیش بینی‌ها در خصوص رئیس جمهور بعدی کشور و البته غوغای لابی گریهای برخی از مدیران بالاخص مدیران نفتی با بزرگ مردانی است که ...

نفتی ها /هنوز چند روزی از آغاز سال جدید نمی‌گذرد که خبرها حکایت از آغاز پیش بینی‌ها در خصوص رئیس جمهور بعدی کشور و البته غوغای لابی گریهای برخی از مدیران بالاخص مدیران نفتی با بزرگ مردانی است که شانس بیشتری برای تکیه زدن بر کرسی ریاست دولت آینده را در اختیار دارند.
دراین بین پیش بینی کارشناسان از روی کارآمدن اصولگرایان و پایان راه اصلاح طلبان البته در بخش ریاست دولت بعدی حکایت دارد.
پایانی که عملکرد روحانی و یارانش، برای اصلاح طلبان رقم زده تا جاییکه بسیاری از افراد این گروه سیاسی از حمایت خود نسبت به رئیس دولت دوازدهم و نتیجه آن که سیاه شدن نام اصلاح طلبان بوده ابراز پشیمانی می‌کنند. افزایش خط فقر در کشور از جمله دلایل اصلی کاهش محبوبیت روحانی برشمرده می‌شود و دراین بین بسیاری از مدیران به دنبال پیش بینی رئیس بعدی دولت و البته رایزنی با وی برای حفظ و بقای خود هستند.
دراین بین، اوضاع وزارت نفت و یارانش کمی سخت تراست. چراکه خبرهای خوشی از پیش بینی ها به گوش نمی‌رسد و برخی از کارشناسان دولت دوازدهم را علاوه بر اصولگرا شمردن به نوعی به رئیسی رئیس قوه قضاییه نیز نسبت می‌دهند.
این درحالی است که به طور قطع می‌توان گفت  کمتر کسی پیدا می‌شود که کنایه زنگنه در جمع مدیران نفتی در سخنرانی حمایتی وی از روحانی در زمان انتخابات دور دوازدهم ریاست جمهوری را به خاطر نیاورد. زمانیکه زنگنه گفت:" ای شیخ عکس گرفتنت با تتلو چه بود" و خنده حضاری که هرگز فراموش نمی‌شود!
دراین بین این روزها خبر از حضور برخی از مدیران نفتی برای ارائه گزارش به یکی از سران سه قوه به گوش می‌رسد. گزارش هایی که چندان خوشایند و یا به زبانی ساده تر به نفع وزیر نفت دولت روحانی نیست.
با اینحال یاران زنگنه نظری دیگر دارند و معتقدند ارائه گزارش های تلخ از وضعیت نفت و البته هجمه های وارد شده به این وزارتخانه قطعا وزیر نفت را نگران نخواهد کرد. اما دیدارهای این وزیر با برخی از مسوولان قدیمی نفت چون رستم قاسمی همچنان با ابهاماتی روبروست.
اگرچه در حال حاضر یک چیز کاملا مشخص است و آن اینکه زنگنه اولین فردی محسوب می‌شود که در دوره انتخابات ریاست جمهوری دور دوازدهم به صراحت و تندی به رئیسی تاخته و امروز با حضور رئیسی بر راس ریاست قوه قضاییه قطعا برنگرانی‌هایی چون سرنوشت مبهم پرونده هایی چون کرسنت، توتال و استات اویل که در همه آنان زنگنه نقش داشته، می افزاید. چراکه پیش بینی می‌شود رئیس قوه قضاییه با توجه به اظهاراتش در زمان انتخابات ریاست جمهوری دور دوازدهم به شدت به ایجاد عدالت در قرارداد کرسنت اصرار دارد و قطعا این پرونده نیز به طور جد در دستگاه قضا مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
بنابراین باید در چنین شرایطی تاکید کرد که وزیرنفت این روزها از یک سو با یارانی مواجه خواهد بود که روزی دوستدارش بوده اند و امروز برای لابی گری و حفظ صندلی خود در دولت بعدی از هر تلاشی دست نخواهند کشید و از سویی دیگر با پرونده هایی مواجه می‌شود که پس از سالها قراراست در آن عدالتی اجرا گردد که تا کنون ناکام مانده است. روزهای سختی برای وزیر نفت در پیش است و باید دید در چنین شرایطی که اعتماد به دوستان از دشمنان در برخی موارد سخت تر می‌شود آنهم در شرایط تحریمی که اتحاد و همدلی رمز گشایش آن است زنگنه با تنهائی و جنگ یک تنه چه خواهد کرد؟ زنگنه ای که اگر به روش مدیریت گذشته خود در نفت در زمان‌های دور برگردد قطعا هنوزمی‌تواند هم وزارتخانه و هم خود را از مشکلات و حاشیه های امروز نجات دهد.
 

لینک کوتاه

http://naftiha.ir/5388

کلیدواژه

زنگنه

لابی گری زنگنه

اصولگرایان

آینده انتخابات

اخبار مرتبط

ارسال نظرات

captcha
آخبرین اخبار
پربیننده ترین ها